Telekom - Együtt veled
Együtt veled.

HÍREK, ESEMÉNYEK

4+5+3 = 12 hónap a T-Systems Akadémián

2017-06-06

Szeptember elseje a T-Systems Akadémiának köszönhetően immár nem az iskola, sokkal inkább szakmai karriered első napját jelenti. Az idén ősszel induló képzés során tapasztalt munkatársaink megalapozott, piacképes tudást kínálnak az IT-infrastruktúra megoldások terén.
 

A T-Systemsnél közel 2300 kollégánkkal minden nap azon dolgozunk, hogy ügyfélközpontú, testre szabott, komplex infokommunikációs megoldásainkkal és innovációinkkal hozzájáruljunk Magyarország digitalizációjához. Minőségi szolgáltatásaink csak akkor tarthatók fenn, ha a felhalmozott tapasztalatot és tudást képesek vagyunk továbbörökíteni a jövő tehetségeinek, és lehetőséget tudjunk nyújtani a fiataloknak, hogy több területen kipróbálva magukat megtalálhassák a számukra legvonzóbb karrierutat.
Az akadémián eltöltött 12 hónapból az első négy általános tanulással telik, megismerkedhetsz az infrastruktúra projektek tervezési, megvalósítási és üzemeltetési feladataival, folyamataival és az ezeket összefogó rendszerekkel, továbbá betekintést nyerhetsz több különböző munkakörbe. Az utóbbi igen lényeges ebben a fázisban, hiszen decemberben vezetői egyeztetések után az általad preferált munkakörben folytathatod az akadémiát.
A következő 5 hónapban már specifikus képzésben részesülsz, és a területednek megfelelő feladatokkal foglalkozol projekt alapú mentoring támogatással. Ezenkívül készítened kell egy innovációs tanulmányt, melyhez szükséges kutatást és kidolgozást munkaidőben, félállásban végezheted. Az így született munkát a T-Systems szakértőiből összeállított elbíráló csapata a szakmaiság, az innováció, és a T-Systems portfóliójába való beilleszthetőség mentén értékeli.
Most már nincs sok hátra! Az utolsó három hónapban önálló feladatokat végezhetsz, és a júliusi leadás napjáig csiszolhatod innovációs tanulmányod, melyet augusztusban kell prezentálnod a szakmai csapat számára. Így körbe is értünk a naptáron! A 12 hónap elteltével véglegesen elhelyezkedhetsz állományunkban, és akár nemzetközi csapatunkkal is együttműködve megmutathatod, miben vagy a legjobb.
Cserébe a részedről nyitottságra, precizitásra, proaktivitásra, de legfőképpen elhivatottságra lesz szükségünk, mert már az akadémia első napján szerződést kötünk veled. Továbbá az sem baj, ha jól kommunikálsz angolul is, és ismered a Microsoft Office alkalmazások csínyját-bínyját.
Ha te, kedves leendő informatikus megfelelsz a kritériumoknak, és rendelkezel felsőfokú vagy OKJ végzettséggel, ráadásul még érzed magadban az ambíciót, hogy a jövőben sorainkat erősítsd, jelentkezz az alábbi linken  önéletrajzzal, motivációs levéllel június 30-ig.
Előnyt jelent, ha mindezt videocv formájában teszed!
 
Ja, és nem feledkeztünk meg a kedvező juttatásokról sem, amikről beszéltünk az elején: minden leendő munkatársunknak biztosítunk a fizetésen kívül cafeteriát, céges notebookot és okostelefont 100GB mobilinternettel. Reméljük, jelentkezéseddel te is és mi is egyaránt többek leszünk a képzés során.
 
 
Tanulj Tőlünk, hogy tanulhassunk Tőled!
 
További információkért kattints erre a linkre.