Telekom - Együtt veled
Együtt veled.

HÍREK, ESEMÉNYEK

Száz diák gondolkozhat együtt a jövő okos megoldásain a T-Systems Ötletcampusán!

2017-06-28

A világot intelligenssé tevő ötletek kidolgozására ad lehetőséget egyetemisták és középiskolások számára az idén először megrendezendő T-Systems Ötletcampus.
A piacvezető ICT cég négy napos júliusi rendezvényén a részvétel ingyenes. A jelentkezőkből felállított csapatok a szellemi alkotótáborban a T-Systems Magyarország okos megoldásain dolgozó szakértőivel konzultálhatnak; a legjobb ötletek megvalósításához a vállalat szakmai és anyagi támogatást nyújt, az ötletadók pedig csatlakozhatnak a T-Systems Magyarország 200 fős gyakornoki csapatához.

Száz diákot lát vendégül július 10-13. között a T-Systems Ötletcampus, melynek a visegrádi Madas László Erdészeti Erdei Iskola biztosít helyszínt. A résztvevők csapatokban dolgozva gondolkodhatnak arról, milyen innovációs fejlesztési lehetőségeket látnak maguk előtt a ’mindenki digitalizácója’ jegyében. Az ötletcampust a városi lét közösségi kihívásaival foglalkozó non-profit Mindspace csapata facilitálja. A diákoknak emellett inspirációt nyújt Tóth Bence, a Neumann János Nemzetközi Tehetségkutató Programtermék Verseny nyertese, Rátai Dániel, a Leonar3Do nevű háromdimenziós szimulátor program és berendezés feltalálója, valamint a TheVR vloggerpáros. A csapatépítés jegyében a résztvevőkre további érdekes programok várnak, esti kikapcsolódásként a Pilis Parkerdő Zrt. munkatársaival közös vadlesre és csillagászati túrára mehetnek a diákok. Az ötletcampus utolsó napján szakmai zsűri értékeli a csapatok ötleteit, a koncepciójavaslatokat és az egyszerűsített üzleti modellt. A zsűri tagjai: a T-Systems Magyarország vezérigazgatója, a vállalat vezető szakértői, valamint a Kitchen Budapest innovációs labor munkatársai.
 
A T-Systems Ötletcampusra június 30-án éjfélig lehet jelentkezni rövid motivációs kérdőív kitöltésével itt.
 
Így invitál vlogjában a T-Systems Ötletcampusra a népszerű theVR:
https://www.facebook.com/thevrhu/videos/1201949559909272/