Telekom - Együtt veled
Együtt veled.

LÁNYOS OLDAL

Lányok az informatikában? A világ legnagyobb cégei várnak tárt karokkal! A női szakemberek hiánya következtében jelenleg a világ fejlett országaiban a nők az infokommunikációs szakértők kevesebb, mint 20%-át teszik ki.

Pedig szükség lenne rájuk, mert a másféle gondolkodás érték ebben a szakmában. A szakember utánpótlás hiánya az EU számításai szerint riasztó méreteket ölt: 10 éven belül 700.000-rel több üres állás lesz, mint amit a végzős diákok be tudnak tölteni. Gyakorlatilag az ICT biztos álláslehetőséget kínál mindenki számára – és a lányokat tárt karral várják a munkavállalók.

Tovább
Mítoszirtó
Az informatika unalmas!!!
AZ IT CSAK FÉRFIAKNAK VALÓ!
MINDEN INFORMATIKUS KOCKA!
Mítoszirtó

biztos?!

Tovább

GYAKORNOKI PROGRAMOK

Lelkes felsőoktatásban résztvevő tanuló vagy? És már alig várod, hogy felnőtté válásod első lépését, a munkába állást megtedd? Akkor nézz utána a gyakornoki programoknak, mert egyre több céghez lehet a főiskola és az egyetem mellett gyakornokként elhelyezkedni. Több előnye is van, egyrészt tapasztalatot szerzel, amit tudjuk jól, hogy a frissdiplomásoktól ez már elvárás. A másik nem elhanyagolható előnye a pénzkereset! Az önállósulási terveid első pontját kipipálhatod. Nézd meg, hogy a Magyar Telekom Nyrt. és a T-Systems Magyarország Zrt. közös gyakornoki programjában hogyan működik mindez a gyakorlatban.

A programban résztvevők valódi szakmai feladatokkal szerezhetnek gyakorlati tapasztalatokat, miközben a leginnovatívabb eszközökkel dolgozhatnak az egyik legizgalmasabb iparágban. Jelenleg több mint 400 főiskolás és egyetemista dolgozik a két cég legkülönbözőbb területein. Sokszínű gyakornoki csapatuk tagjai között vannak informatikusok, közgazdászok, de dolgozott velük már építész- és kertészmérnök hallgató is. A programba való jelentkezés nem kötődik egyetemi szakhoz, hiszen arra is kíváncsiak, hogy azon túl, amit megtanult a hallgató, hogyan gondolkodik, milyen az egyénisége. Képes-e a saját határait is átlépve megoldani egy problémát, cselekedni, együttműködni vagy alkotni. A gyakornoki program során a tudásból, az egyéniségből és az egyedi gondolkodásból születnek a legnagyszerűbb dolgok

A Telekom -T-Systems Gyakornoki programjába akkor jelentkezhetsz, ha BSc-, BA-, MSc- vagy MA-szintű aktív hallgatói jogviszonyod van levelező vagy nappali tagozaton és középszintű angol nyelvtudásod.

Ezen a linken megtudod hallgatni, hogyan mesél gyakornoki munkájáról a T-Systemsnél dolgozó Czaffik Kitty, aki az IT biztonság területét erősíti náluk: http://awards.joincolibri.com/profil/telekom-t-systems

A Telekom és a T-Systems Gyakornoki programról bővebben ezen a linken vagy a Facebookon olvashatsz.

Gyakornoki állások Magyarországon:

http://jobs.joincolibri.com/#nyitott-poziciok

https://hu-hu.facebook.com/szakmaigyakorlat

https://www.facebook.com/TelekomGyakornokiProgram

http://www.telekom.hu/rolunk/karrier/gyakornoki-program