Telekom - Együtt veled
Együtt veled.

Programnyelvek – Mit szeretnél tanulni?

Megkérdeztük a fejlesztőket, hogy ha a létezne „Programok háborúja” akkor kik lennének a szereplők és milyen karakterisztikával jellemeznék őket?

Lássuk akkor a filmet.

Szereposztás:

C a hatalom. C a trón. C-nek akkora ereje van, hogy mindenki őt akarja! Mindenki azt hiszi, hogy ő a jófiú, de ha egyszer megismered, akkor rájössz, hogy van rossz oldala is.

Java, na ő Gandalf. Ő békét szeretne, mindenkivel szívesen dolgozik. JVM-et szívesen osztja minden más nyelvvel. Látogatja a platformokat és elbeszélget az ott élőkkel. Java olyan, mint C++, csak a belső rossz nélkül.

Python, ő Ent, a fa. Nyugodt békés program, senkit nem zavar. Segít a kicsi hobbitoknak megérteni a kezdő számítástechnikát és segít a nagy varázslóknak a haladó kurzuson.

Ruby. Ő a te embered! Igazán érzékeny, kedves jellemvonásokkal. Attól, hogy előálltak a Ruby on Rails-sel, azt hiszik felsőbbrendűek és ők uralják a földet.

PHP. Ők az Orkok. Csúnyák. Nem érdeklik a szabályok. Igazi fejtörést okoznak az őket menedzselőknek. Ettől függetlenül a föld felét ők uralják. Mostanában összeálltak Sarumanékkal és előjöttek a Hip Hoppal. és itt nem a táncra gondolunk.

C# Az Elfek. Gyönyörű teremtések. De nem mozdulnak el a saját földjükről (Microsoft Felületek) nem nagyon szeretnek másokkal dolgozni. Pythont és Rubyt kitiltották a Microsoft földről.

Javascript a hobbit. Sokszor alul van becsülve. Hajlamos átállni a rossz oldalra, de ha jól kezeled, veled lesz.

Ha megjött a kedved valamelyikhez, kattints!